ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το καλάθι μου

Αλλαγές - Επιστροφές 

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων καθώς η νέα αποστολή είναι δωρεάν.

Ο πελάτης οφείλει να αποστείλει τα επιστρεφόμενα προϊόντα στην άρτια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις τους (καρτελάκια/barcode). Επιπλέον, οφείλει να συμπεριλάβει αντίγραφο της απόδειξης λιανικής πώλησης / τιμολόγιο αγοράς.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής προϊόντος, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης με e-mail στο sales.koutroulisshoes@gmail.com αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας ή τηλεφωνικά στο 210-32 17 623 (Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. – 3 μ.μ. ) εντός της άνω προθεσμίας και να μας ενημερώσει για το νέο προϊόν που επιθυμεί. Εάν το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο προϊόν , θα πιστωθεί η διαφορά της αξίας, ενώ εάν η τιμή είναι υψηλότερη, η πληρωμή της προκύπτουσας διαφοράς θα επιβαρύνει τη νέα αποστολή.

*Για τις αλλαγές ισχύει η εκάστοτε τρέχουσα τιμή του προϊόντος.

** Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ προϊόντων της ίδιας σαιζόν.Επιστροφή χρημάτων

Εάν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά του, έχει περαιτέρω το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων (δικαίωμα υπαναχώρησης). Στις περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το κόστος επιστροφής του προϊόντος, καθώς η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με δικά του έξοδα.

Κάθε επιστροφή χρημάτων θα γίνεται δεκτή κατόπιν παραλαβής και ελέγχου των προϊόντων από την εταιρεία. Αφού πραγματοποιηθεί η παραλαβή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (τόσο το ίδιο το προϊόν, όσο και η συσκευασία του), το τμήμα εξυπηρέτησης θα ενημερώσει μέσω e-mail ή τηλεφωνικά τον πελάτη για τον τρόπο διεκπεραίωσης. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός δεκαπέντε (14) εργάσιμων ημερών με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η αγορά : εάν η πληρωμή έχει γίνει μέσω πιστωτικής κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά, ενώ εάν η πληρωμή έχει γίνει με τη μέθοδο της αντικαταβολής ή τραπεζικής κατάθεσης, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το koutroulisshoes.gr διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους/επιστροφή χρημάτων.

*Από τους όρους της επιστροφής χρημάτων εξαιρούνται τα προϊόντα της ενότητας OUTLET.

Κάθε παραγγελία που αποστέλλεται από το koutroulisshoes.gr ελέγχεται εξονυχιστικά, ωστόσο πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Στην περίπτωση κατά την οποία ο λόγος της επιστροφής των προϊόντων αφορά σε λάθος της εταιρείας ή σε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, το κόστος επιστροφής του προϊόντος το επιβαρύνεται η ίδια, υπό την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα σας υποκύψει. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας με το προϊόν προς αλλαγή/επιστροφή και την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

Η διεύθυνση αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων είναι η ακόλουθη:

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ

Σταδίου 48, 106 75

Αθήνα

Back to top