• 10% έκπτωση για Πληρωμή με Κάρτα | 20% έκπτωση για Κατάθεση σε λογαριασμό*
    * Δεν ισχύει για προϊόντα σε έκπτωση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας υπάρχει στο χώρο ένδυσης , υπόδησης από το 1954 με ιδρυτή τον Κουτρούλη Ερρίκο και με διακριτκό τίτλο “Άρχων Μόδας” με έδρα την Αιόλου 105 ( Χαυτεία ),τότε η εταιρεία είχε ως αντικείμενο την πώληση υφασμάτων . Ταυτόχρονα διατηρούσε και βιοτεχνία έτοιμου ενδύματος στην περιοχή Μπουρνάζι έχοντας ένα μεγάλο πελατολόγιο για τα δεδομένα της εποχής.

Μετά την δεκαετία τα αδέρφια Σπύρος και Γιώργος ακολουθώντας τα βήματα της αγοράς δραστηριοποιούνται στο χώρο έτοιμης ένδυσης και υπόδησης με ένα δεύτερο κατάστημα στην Γεωργίου Σταύρου 6 έναντι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Το βήμα αυτό ήταν σταθμός για την εποχή!Το 1980 ανοίγουν παράλληλα ένα κατάστημα στην οδό Σταδίου 33 ίσως από τα ωραιότερα και πολυσυζητημένα καταστήματα της εποχής με αντικείμενο πλέον αποκλειστικά τα δερμάτινα υποδήματα και ρούχα εισαγωγής από Ιταλία και Αγγλία.

Το 1985 ο Κουτρούλης Ερρίκος ο ιδρυτής του “Άρχων Μόδας” αποσύρεται και παραδίδει την σκυτάλη στον εγγονό του Κουτρούλη Ερρίκο του Γεωργίου συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση . Σήμερα και μετά από από 62 χρόνια συνεχούς λειτουργίας το “Άρχων Μόδας” βρίσκεται από το 2007 στην οδό Σταδίου 48 με αυτόνομη έδρα και με συνέπεια στο αύριο συνεχίζει την πορεία στην Ποιότητα και στην Εξυπηρέτηση των Πελατών.

8