ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η αποστολή των προιόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ, με εξαίρεση δύσβατες περιοχές, όπου η παραγγελία θα μπορεί να παραληφθεί από το πλησιέστερο κατάστημα σύμφωνα με τον κατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών και ο πελάτης θα επιβαρύνεται μόνο με την επιπλέον χρέωση από το κατάστημα μέχρι την διεύθυνση παραλαβής.

Τα μεταφορικά για Κύπρο είναι 15 ευρώ για παραγγελίες μικρότερες των 150 ευρώ. Από 150 ευρώ και πάνω είναι Δωρεάν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Προιόντα τα οποία βρίσκονται σε προσφορά μεγαλύτερη του 30 % επιβαρύνονται με 5 ευρώ στα μεταφορικά εντός Ελλάδος.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος, το κόστος αποστολής ή επιστροφής προϊόντων το αναλαμβάνει ο πελάτης. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail με τα παραγγελθέντα προϊόντα και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μέσα σε 48 ώρες από την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας της παραγγελίας σας.

Το www.koutroulishoes.gr πραγματοποιεί τις παραδόσεις στον χώρο σας σε 3-4 μέρες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε (δεν ισχύει σε απομακρυσμένες περιοχές).

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, αργιών και γενικών απεργιών, πλην των περιπτώσεων που η εταιρεία ταχυμεταφορών αδυνατεί για λόγους που ανάγονται στη δική της σφαίρα υπαιτιότητας να εκτελέσει την παράδοση.

8